КИНА ПРЕДУПРЕДУВА: СЛЕДИ ГЛОБАЛНА ЕКОНОМСКА КАТАСТРОФА

КИНА ПРЕДУПРЕДУВА: СЛЕДИ ГЛОБАЛНА ЕКОНОМСКА КАТАСТРОФА

Кинеските лидери го возвратија притисокот од ЕУ да заземат антируски став во конфликтот во Украина, инсистирајќи дека е потребна соработка меѓу Пекинг и Брисел за…

Види повеќе КИНА ПРЕДУПРЕДУВА: СЛЕДИ ГЛОБАЛНА ЕКОНОМСКА КАТАСТРОФА