„ЛОГОРИ НА СМРТТА“ ИЛИ „ЛОГОРИ ЗА ИЗОЛАЦИЈА“ ВО КИНА?! (ЗАСТРАШУВАЧКИ ВИДЕА)

„ЛОГОРИ НА СМРТТА“ ИЛИ „ЛОГОРИ ЗА ИЗОЛАЦИЈА“ ВО КИНА?! (ЗАСТРАШУВАЧКИ ВИДЕА)

Од земјата на потекло на коронавирусот ни доаѓаат застрашувачки видеа кои ја прикажуваат реалноста на „новото нормално“, новото нормално кое во оваа држава не само…

Види повеќе „ЛОГОРИ НА СМРТТА“ ИЛИ „ЛОГОРИ ЗА ИЗОЛАЦИЈА“ ВО КИНА?! (ЗАСТРАШУВАЧКИ ВИДЕА)
КИНА: ИЛЈАДНИЦИ ЖИТЕЛИ НА ГРАДОТ ШЕНЖЕН СЕ ОДВЕДЕНИ ВО KOBИД ЛОГОРИ ПОРАДИ „ШИРЕЊЕ НА ЗAPAЗАТА“ (ВИДЕО)

КИНА: ИЛЈАДНИЦИ ЖИТЕЛИ НА ГРАДОТ ШЕНЖЕН СЕ ОДВЕДЕНИ ВО KOBИД ЛОГОРИ ПОРАДИ „ШИРЕЊЕ НА ЗAPAЗАТА“ (ВИДЕО)

Во Кина, која сака да има нулта толеранција за кoвид 19, започна масовна депортација на луѓето во камповите за изолација во Шенжен. Новиот скок на…

Види повеќе КИНА: ИЛЈАДНИЦИ ЖИТЕЛИ НА ГРАДОТ ШЕНЖЕН СЕ ОДВЕДЕНИ ВО KOBИД ЛОГОРИ ПОРАДИ „ШИРЕЊЕ НА ЗAPAЗАТА“ (ВИДЕО)