ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА

ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА

Кинеската трговска размена со Русија минатиот месец бележи значаен пораст, во услови кога официјален Пекинг отворено ги критикува санкциите што Западот ги воведе против Москва…

Види повеќе ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА