КИНЕСКАТА АРМИЈА СЕ ЗАКАНИ: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН

КИНЕСКАТА АРМИЈА ИМ СЕ ЗАКАНИ НА САД: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН

„Кинеската армија ќе преземе ефективни мерки за да го спречи надворешното мешање и обидите да се постигне независност на Тајван,“ вели портпаролот на Кинеското Министерство…

Види повеќе КИНЕСКАТА АРМИЈА ИМ СЕ ЗАКАНИ НА САД: ЌЕ СПРЕЧИМЕ БИЛО КАКВА ФОРМА НА МЕШАЊЕ НА НАДВОРЕШНИ СИЛИ И СЕПАРАТИСТИЧКИ ОБИДИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ТАЈВАН
КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА - ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!

КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА – ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!

„Соединетите Држави ги прекршија главните принципи на капиталистичката пазарна економија и се подготвени да го нарушат глобалниот политички и економски поредок,“ изјави во четвртокот за…

Види повеќе КИНЕСКИ ЕКСПЕРТ ПРЕДУПРЕДУВА: ДОЛАРОТ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦРНА ДУПКА – ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ГИ УНИШТИ БОГАТСТВАТА НА ДРЖАВИТЕ И ПОЕДИНЦИТЕ!