ДАЛИ И КИНА МОЖЕ ДА БИДЕ ЗАГРОЗЕНА ОД ШИРЕЊЕТО НА НАТО НА ИСТОК?!

ДАЛИ И КИНА МОЖЕ ДА БИДЕ ЗАГРОЗЕНА ОД ШИРЕЊЕТО НА НАТО НА ИСТОК?!

Поради одбивањето да ја осуди руската операција во Украина, Кина доби предупредување од НАТО. Генералниот секретар на НАТО Јенс Стелтенберг изјави дека Алијансата ќе ја…

Види повеќе ДАЛИ И КИНА МОЖЕ ДА БИДЕ ЗАГРОЗЕНА ОД ШИРЕЊЕТО НА НАТО НА ИСТОК?!