cenzura na kineski mediumi

МАСОВНА ЦЕНЗУРА НА КИНЕСКИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ! НИКОЈ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОЖАЛИ ДЕКА Е ГЛАДЕН ИЛИ ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО Е ЛОШО (ФОТО)

Шангај неодамна воведе постепено затворање како одговор на “најлошото откритие” на нови случаи на Ковид што Кина го видела уште од Вухан. Според Бирото за…

Види повеќе МАСОВНА ЦЕНЗУРА НА КИНЕСКИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ! НИКОЈ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОЖАЛИ ДЕКА Е ГЛАДЕН ИЛИ ДЕКА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО Е ЛОШО (ФОТО)