РУСИЈА ПРИЗНА ДЕКА ЗА ПРВПАТ УПОТРЕБИЛА „НЕПОБЕДЛИВО ОРУЖЈЕ“: КАКО ФУНКЦИОНИРААТ ХИПЕРСОНИЧНИТЕ РАКЕТИ?! (ВИДЕО)

РУСИЈА ПРИЗНА ДЕКА ЗА ПРВПАТ УПОТРЕБИЛА „НЕПОБЕДЛИВО ОРУЖЈЕ“: КАКО ФУНКЦИОНИРААТ ХИПЕРСОНИЧНИТЕ РАКЕТИ?! (ВИДЕО)

Руското Министерство за одбрана денеска соопшти дека руската армија со хиперсонично оружје уништила голем украински подземен склад за ракети и муниција за авиони во регионот…

Види повеќе РУСИЈА ПРИЗНА ДЕКА ЗА ПРВПАТ УПОТРЕБИЛА „НЕПОБЕДЛИВО ОРУЖЈЕ“: КАКО ФУНКЦИОНИРААТ ХИПЕРСОНИЧНИТЕ РАКЕТИ?! (ВИДЕО)