svetski ekonomski forum cenzura

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПОВИКУВА НА СПОЈУВАЊЕ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ЛУЃЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ ЦЕНЗУРАТА

И покрај фактот што никој не праша, Светскиот економски форум сега се залага за спојување на системи на човечка и вештачка интелигенција за цензурирање на…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ПОВИКУВА НА СПОЈУВАЊЕ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ЛУЃЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЈАКНЕ ЦЕНЗУРАТА
ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ: ПРОНАОЃАЧОТ НА мРНК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-Р МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

„ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Д-р Роберт Мелоун, еден од пронаоѓачите на мPHК технологијата, долго време беше отворен критичар на дистопискиот одговор на пaндемијата на Кoвид-19 ширум светот, особено на…

Види повеќе „ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)