cenzura klimatski promeni

ФЕЈСБУК ЛАНСИРА НОВИ АЛАТКИ ЗА БОРБА ПРОТИВ „ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ“ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Алатките ќе промовираат „авторитативни информации за климата“ и „проверка на факти“ за „дезинформации за климата“. Најголемата светска социјална мрежа, Фејсбук, објави дека планира да го…

Види повеќе ФЕЈСБУК ЛАНСИРА НОВИ АЛАТКИ ЗА БОРБА ПРОТИВ „ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ“ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ
ladni gradinki vo srbija

ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ

Препораката на Министерството за рударство и енергетика просториите на државните институции да не бидат потопли од 20 степени во новосадската градинка „Гуливер“ беше буквално сфатена,…

Види повеќе ГРАДИНКА ВО НОВИ САД ШТЕДИ СТРУЈА: ДЕЦАТА СЕ СМРЗНУВАА, НА ВОСПИТУВАЧКИТЕ ИМ ГО ОДЗЕДОА ДАЛЕЧИНСКОТО ЗА КЛИМИ
agenda klimatski promeni

АГЕНДА ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ БАЗИРАНА НА ЛИЧНИ ВЕРУВАЊА И ПОЛИТИКИ: НЕ НА ЦВРСТИ ДОКАЗИ

Според повеќе од 1.000 истражувачи и научници, кои се собраа за Светската декларација за климата, нема потреба од паника и да се пали црвеното светло…

Види повеќе АГЕНДА ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ БАЗИРАНА НА ЛИЧНИ ВЕРУВАЊА И ПОЛИТИКИ: НЕ НА ЦВРСТИ ДОКАЗИ