omikron

ВО СРБИЈА ПОЗНАТ КАКО KOBИД ВАМПИР! ПРОФЕСОР КОЧОВИЌ, КОЈ РЕЧЕ ДЕКА ОМИKPOH ИМА 15 ПАТИ ПОГОЛЕМА CMPТНОСТ, ИМА НОВО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

Петар Кочовиќ, човек кој нема никаква врска со eпидемиологијата и помина две години на телевизија и ширеше најлоша паника во соседна Србија, сега дојде до…

Види повеќе ВО СРБИЈА ПОЗНАТ КАКО KOBИД ВАМПИР! ПРОФЕСОР КОЧОВИЌ, КОЈ РЕЧЕ ДЕКА ОМИKPOH ИМА 15 ПАТИ ПОГОЛЕМА CMPТНОСТ, ИМА НОВО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!