ШЕРИФ ЛОС АНЏЕЛЕС

ШЕРИФ НА ОКРУГОТ ЛОС АНЏЕЛЕС: ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHA ПРОТИВ KOBИД Е ЗАКАНА ЗА ЈАВНАТА БЕЗБЕДНОСТ И НЕМА ДА ЈА СПРОВЕДАМ! (ВИДЕО)

Во текот на прес-конференцијата во ”Салата на Правдата” во вторникот, 2 ноември 2021, шерифот Alex Villanuev зборувал за непосредната закана која задолжителната вакцинација ќе ја…

Види повеќе ШЕРИФ НА ОКРУГОТ ЛОС АНЏЕЛЕС: ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHA ПРОТИВ KOBИД Е ЗАКАНА ЗА ЈАВНАТА БЕЗБЕДНОСТ И НЕМА ДА ЈА СПРОВЕДАМ! (ВИДЕО)