hakeri anonimus

АНОНИМУСИ ТВРДАТ ДЕКА ПРЕВЗЕЛЕ И ЌЕ ОБЈАВАТ ВО ЈАВНОСТ РЕЧИСИ МИЛИОН МЕЈЛОВИ НА РУСКИ ДРЖАВНИ МЕДИУМИ

Хакерите поврзани со Анонимуси тврдат дека преземале и објавиле над 900.000 мејлови од руски државни медиуми и од радиодифузната компанија (ВГТРК) кои датираат од пред…

Види повеќе АНОНИМУСИ ТВРДАТ ДЕКА ПРЕВЗЕЛЕ И ЌЕ ОБЈАВАТ ВО ЈАВНОСТ РЕЧИСИ МИЛИОН МЕЈЛОВИ НА РУСКИ ДРЖАВНИ МЕДИУМИ