vasington go ukinuva nosenjeto na maski

УДАРНО: ВАШИНГТОН ГО УКИНУВА ЗАДОЛЖИТЕЛНОТО НОСЕЊЕ НА ЗАШТИТНИ MACКИ И KOBИД ПАСОШИ

Задолжителното носење маcки во Вашингтон ќе биде укинато на 28 февруари, објави во понеделникот градоначалничката Муриел Баузер. Крајниот датум беше одреден порано, но Баузер можеше…

Види повеќе УДАРНО: ВАШИНГТОН ГО УКИНУВА ЗАДОЛЖИТЕЛНОТО НОСЕЊЕ НА ЗАШТИТНИ MACКИ И KOBИД ПАСОШИ