epidemiolog kon

КОН СЕ ВРАТИ! ”KOPОНАТА СТАНА БЛАГА БОЛЕСТ, ЗАБРАНИТЕ И KOBИД ПРОПУСНИЦИТЕ ПОВЕЌЕ НЕМААТ СМИСЛА”

Епидемиологот Предраг Кон се врати по неколкумесечно криење од јавноста. Eпидемиологот и шеф на кризниот штаб за РТС изјави дека во здравствените установи треба да…

Види повеќе КОН СЕ ВРАТИ! ”KOPОНАТА СТАНА БЛАГА БОЛЕСТ, ЗАБРАНИТЕ И KOBИД ПРОПУСНИЦИТЕ ПОВЕЌЕ НЕМААТ СМИСЛА”