КОНАШЕНКОВ: ПОГОДИВМЕ ВОЕНИ ЦЕЛИ ВО ЛАВОВ СО КРСТОСУВАЧКИ РАКЕТИ

КОНАШЕНКОВ: ПОГОДИВМЕ ВОЕНИ ЦЕЛИ ВО ЛАВОВ СО КРСТОСУВАЧКИ РАКЕТИ

Руското Министерство за одбрана го објави вчерашниот ракетен напад врз Лавов, град на крајниот запад на Украина, близу границата со Полска. Русите рекоа дека „погодиле…

Види повеќе КОНАШЕНКОВ: ПОГОДИВМЕ ВОЕНИ ЦЕЛИ ВО ЛАВОВ СО КРСТОСУВАЧКИ РАКЕТИ