kina amerika tajvan

КИНА БАРА АМЕРИКА ДА ГИ ПРЕКИНЕ КОНТАКТИТЕ СО ТАЈВАН

Кина се противи на каков било контакт меѓу САД и Тајван, изјави портпаролот на кинеското Министерство за надворешни работи Ванг Венбин. „Кина секогаш се противи…

Види повеќе КИНА БАРА АМЕРИКА ДА ГИ ПРЕКИНЕ КОНТАКТИТЕ СО ТАЈВАН