(ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА - ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!

(ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА – ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!

Еве како изгледаа улиците на Берлин во текот на вчерашниот ден. Возачи организираа конвој од повеќе од 5000 автомобили за поддршка на Руската Федерација. Можеа…

Види повеќе (ВИДЕО) НАД 5000 АВТОМОБИЛИ НИЗ УЛИЦИТЕ НА БЕРЛИН ЗА ПОДДРШКА НА РУСИЈА – ЗА ОВА МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗВЕСТАТ!