КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!

Не стивнуваат реакциите по вчерашните резултати од пописот во Република Македонија, резултати кои предизвикаа огромна доза на револт кај македонскиот народ, резултатите кои не само…

Види повеќе КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ ИЗЛЕЗЕ СО СООПШТЕНИЕ ЗА НЕПРИЗНАВАЊЕ НА ПОПИСОТ 2021!