metavers analiza

МЕТАВЕРС ДРАСТИЧНО ГУБИ КОРИСНИЦИ – ПОКАЖУВААТ ПОДАТОЦИТЕ НА САМАТА КОМПАНИЈА МЕТА!

Метаверс драстично губи корисници, како што покажуваат анализите на самиот Facebook, односно Мета, а идејата на глобалистите пропаѓа. „Horizon Worlds“ Metaverse на Facebook, кој им…

Види повеќе МЕТАВЕРС ДРАСТИЧНО ГУБИ КОРИСНИЦИ – ПОКАЖУВААТ ПОДАТОЦИТЕ НА САМАТА КОМПАНИЈА МЕТА!
facebook fbi

ОТКРИЕНО: FACEBOOK ЗАЕДНО СО FBI ШПИОНИРАЛЕ ЦЕЛНИ КОРИСНИЦИ НА СОЦИЈАЛНАТА МРЕЖА ЗА ЦУКЕРБЕРГ

Според свиркачите на Министерството за правда, Фејсбук ги шпионирал приватните пораки на Американците и ги пријавил на ФБИ доколку дале „антивладини“ изјави – вклучително и…

Види повеќе ОТКРИЕНО: FACEBOOK ЗАЕДНО СО FBI ШПИОНИРАЛЕ ЦЕЛНИ КОРИСНИЦИ НА СОЦИЈАЛНАТА МРЕЖА ЗА ЦУКЕРБЕРГ