СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА - ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА – ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ

Корзиканскиот националист Иван Колона е мртов. Тој беше нападнат во затвор пред неколку дена и беше во кома. Ова предизвика големи немири на Корзика. Неколку…

Види повеќе СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА – ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ