vakcini holandija

МИЛИОНИ BAKЦИНИ ЗА KOBИД-19 ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ ВО ХОЛАНДИЈА

Холандија има проблем со огромен вишок на несакани вaкцини за KOBИД-19. Оваа недела истекува рокот за 3,5 милиони дози, од кои приближно половина ќе завршат…

Види повеќе МИЛИОНИ BAKЦИНИ ЗА KOBИД-19 ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ ВО ХОЛАНДИЈА
bil gejts za potekloto na kovid

БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Бил Гејтс вели дека е „сосема јасно“ дека KOBИД-19 потекнува од лилјаци, со што ја отфрла теоријата за потеклото од лабораторијата и ги обвинува „климатските…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ
richard fleming

ДОКТОР ЈА ТЕСТИРАЛ ФАЈЗЕРОВАТА BAKЦИНA ПРОТИВ KOBИД 19 НА ПРИМЕРОЦИ ОД ЧОВЕЧКА КРВ! ОНА ШТО ГО ОТКРИЛ Е ПОЛОШО ОД НАЈЛОШАТА НОЌНА МОРА (ВИДЕО)

Пронаоѓачот и почитуваниот доктор на медицина Ричард Флеминг, објавил 32 минутна детална презентација во која го претставува неговото шокантно откритие. При крајот на 2020 година,…

Види повеќе ДОКТОР ЈА ТЕСТИРАЛ ФАЈЗЕРОВАТА BAKЦИНA ПРОТИВ KOBИД 19 НА ПРИМЕРОЦИ ОД ЧОВЕЧКА КРВ! ОНА ШТО ГО ОТКРИЛ Е ПОЛОШО ОД НАЈЛОШАТА НОЌНА МОРА (ВИДЕО)