fajzer kriminalci

ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ

Криминалци се луѓето што ги предупредуваат другите да се заштитат? Оние што се борат за вистината? А не се криминалци тие што создаваат ”oтров” и…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ