studija za pcr test

ОВА НЕ МОЖНО! – КАКО „ТРУДОТ ЗА ПЦР ТЕСТОТ“ НА ДРОСТЕН, ТРУД НА КОЈ СЕ ЗАСНОВА KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА БЕШЕ ПРЕГЛЕДАН, ОБЈАВЕН И ОБРАБОТЕН ЗА САМО ЕДЕН ДЕН!

Трудот „Корман-Дростен“, објавен од Eurosurveillance, кој тврдеше дека открил нов тест за КОВИД-19 (или САРС-СОВ-2), беше фатално погрешен. Навистина, трудот објавен во јануари 2020 година…

Види повеќе ОВА НЕ МОЖНО! – КАКО „ТРУДОТ ЗА ПЦР ТЕСТОТ“ НА ДРОСТЕН, ТРУД НА КОЈ СЕ ЗАСНОВА KOPОНА ХИСТЕРИЈАТА БЕШЕ ПРЕГЛЕДАН, ОБЈАВЕН И ОБРАБОТЕН ЗА САМО ЕДЕН ДЕН!
vakcina norveska

ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД

Во рок од неколку дена по примањето на првата вaкцина за KOBИД 19, починаа речиси дваесет лица од домовите за стари лица во Норвешка, што…

Види повеќе ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД
kanada vakcina

НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ

Во изминатите неколку години, го гледавме Џастин Трудо како ја претвора Канада во тоталитарна креација која воведува мерки добро познати од нацистичка Германија. Една од…

Види повеќе НЕBAKЦИНИРАНИТЕ ЛИЦА ОД КАНАДА НЕ СМЕАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОД ДРЖАВАТА – АМА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ УКРАИНЦИ МОЖАТ ДА ВЛЕЗАТ
tedros kovid

ТЕДРОС ЗА KOBИД ПОЛИТИКАТА НА НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА НА КИНА: НЕ Е ОДРЖЛИВА

Генералниот директор на Светската здравствена организација, Тедрос Аданом Гебрејесус денеска изјави дека кинеската политика на нулта толеранција кон Кoвид-19 не е одржлива, имајќи го предвид…

Види повеќе ТЕДРОС ЗА KOBИД ПОЛИТИКАТА НА НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА НА КИНА: НЕ Е ОДРЖЛИВА
bil gejts za potekloto na kovid

БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

Бил Гејтс вели дека е „сосема јасно“ дека KOBИД-19 потекнува од лилјаци, со што ја отфрла теоријата за потеклото од лабораторијата и ги обвинува „климатските…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС ВЕЛИ ДЕКА Е ЈАСНО ДЕКА KOBИД 19 ПОТЕКНУВА ОД ЛИЛЈАЦИ, А ЗА ТОА СЕ ВИНОВНИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ
fajzer kriminalci

ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ

Криминалци се луѓето што ги предупредуваат другите да се заштитат? Оние што се борат за вистината? А не се криминалци тие што создаваат ”oтров” и…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ