wolfswagen

КРАЈ НА САНКЦИИТЕ? ФОЛКСВАГЕН ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА ВО РУСИЈА

Фабриките „Фолксваген груп Рус“ во Калуга и Нижни Новгород во Русија летово би можеле повторно да почнат со работа, објави весникот „Ведомости“. „Фабриките на Volkswagen…

Види повеќе КРАЈ НА САНКЦИИТЕ? ФОЛКСВАГЕН ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА ВО РУСИЈА