ВО НАЈГОЛЕМАТА КРАЖБА НА КРИПТОВАЛУТИ ВО ИСТОРИЈАТА ИСЧЕЗНАА 615 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВО НАЈГОЛЕМАТА КРАЖБА НА КРИПТОВАЛУТИ ВО ИСТОРИЈАТА ИСЧЕЗНАА 615 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Блокчеин компанијата Ronin вчера објави дека хакери од системот им извлекле 615 милиони долари вредни криптовалути. Тоа е воедно и најголемата кражба на криптовалути во…

Види повеќе ВО НАЈГОЛЕМАТА КРАЖБА НА КРИПТОВАЛУТИ ВО ИСТОРИЈАТА ИСЧЕЗНАА 615 МИЛИОНИ ДОЛАРИ