obedineti nacii

ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ: СРУШЕН Е РЕКОРДОТ НА БРОЈОТ НА ЛУЃЕ КОИ НЕМААТ ДОВОЛНО ХРАНА

Обединетите нации (ОН) денеска соопштија дека бројот на луѓе кои немаат доволно храна на дневна основа достигна рекорд минатата година. Тие предупредија дека ситуацијата може…

Види повеќе ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ: СРУШЕН Е РЕКОРДОТ НА БРОЈОТ НА ЛУЃЕ КОИ НЕМААТ ДОВОЛНО ХРАНА