olabavuvanje na merkite vo makedonija

ЗОШТО НЕМА УКИНУВАЊЕ НА СÈ? СЕ ЧЕКА ОДЛУКА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ЗА ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ

Главниот координативен кризен штаб деновиве се очекува да ги разгледа препораките за олабавување на кoвид мерките на Комисијата за заразни болести, а потоа да бидат…

Види повеќе ЗОШТО НЕМА УКИНУВАЊЕ НА СÈ? СЕ ЧЕКА ОДЛУКА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ЗА ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ
krizen stab srbija

КРИЗНИОТ ШТАБ ВО СРБИЈА ДЕНЕС ЌЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА УКИНУВАЊЕ НА KOBИД ПАСОШИТЕ! ОД НИВНАТА ОДЛУКА ЗАВИСИ И НАШАТА СУДБИНА!

Денеска од 16 часот ќе се соберат т.н. крунски волшебници или српскиот Кризен штаб, а на дневен ред ќе биде укинување на кoвид сeртификатите, кои…

Види повеќе КРИЗНИОТ ШТАБ ВО СРБИЈА ДЕНЕС ЌЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА УКИНУВАЊЕ НА KOBИД ПАСОШИТЕ! ОД НИВНАТА ОДЛУКА ЗАВИСИ И НАШАТА СУДБИНА!