ukraina kukast krst

УКРАИНСКО ОКЛОПНО ВОЗИЛО СО КУКАСТ КРСТ ПРИКАЖАНО НА ГЕРМАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА

Германска новинарска екипа снимила украински војници како возат оклопно возило со кукаст крст за време на контраофанзивата на Киев против Русија. Во вторникот Н-ТВ каналот…

Види повеќе УКРАИНСКО ОКЛОПНО ВОЗИЛО СО КУКАСТ КРСТ ПРИКАЖАНО НА ГЕРМАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА