lancet

НОВИОТ ИЗВЕШТАЈ НА ЛАНСЕТ ВЕЛИ ДЕКА Е МОЖНО ВИРУСОТ ДА ПОТЕКНУВА ОД АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА

Нов извештај од врвното медицинско списание „Лансет“ вели дека е „изводливо“ вирусот KOBИД-19 всушност да потекнува од лабораторија во Соединетите држави. До овој момент, голем…

Види повеќе НОВИОТ ИЗВЕШТАЈ НА ЛАНСЕТ ВЕЛИ ДЕКА Е МОЖНО ВИРУСОТ ДА ПОТЕКНУВА ОД АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА