kralica elizabet

ФАНОВИТЕ НА ВЧЕРАШНИОТ УФЦ ВО ЛАС ВЕГАС ЈА ИСВИРКАА ПОКОЈНАТА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТА

Почитта на покојната кралица Елизабета Втора на големиот екран во Лас Вегас беше проследена со гласни свирежи од обожавателите кои присуствуваа на UFC 279 во саботата…

Види повеќе ФАНОВИТЕ НА ВЧЕРАШНИОТ УФЦ ВО ЛАС ВЕГАС ЈА ИСВИРКАА ПОКОЈНАТА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТА