ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“

ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“

Најновото обраќање на министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, предизвика бура и во нашето соседство. „Ги предупредивме западните колеги дека украинските амбасади нудат…

Види повеќе ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“
НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)

НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)

На 22 март, Министерот за надворешни работи на Руската Федерација Сергеј Лавров одржа средба со главите на дипломатските претставништва на земјите од БРИКС акредитирани во…

Види повеќе НЕЛИ БЕА ИЗОЛИРАНИ?! ЛАВРОВ НА СРЕДБА СО СИТЕ АМБАСАДОРИ ОД ЗЕМЈИТЕ ОД БРИКС (БРАЗИЛ, ИНДИЈА, ЈУЖНА АФРИКА И КИНА)
ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА - ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“

ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА – ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“

Министерот за надворешни работи на Руската Федерација, Сергеј Лавров во своето гостување во телевизија РТ истакна дека главната цел на САД и администрацијата на Џо…

Види повеќе ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА – ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“
ШТО СЕ СЛУЧУВА?! АВИОНОТ СО КОЈ ЛАВРОВ ТРГНАЛ КОН ПЕКИНГ Е ВРАТЕН НАЗАД

ШТО СЕ СЛУЧУВА?! АВИОНОТ СО КОЈ ЛАВРОВ ТРГНАЛ КОН ПЕКИНГ Е ВРАТЕН НАЗАД

Авионот во кој се наоѓал министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, се вратил во Москва, од патот за Кина. „Билд“ пишува дека Лавров…

Види повеќе ШТО СЕ СЛУЧУВА?! АВИОНОТ СО КОЈ ЛАВРОВ ТРГНАЛ КОН ПЕКИНГ Е ВРАТЕН НАЗАД