УКРАИНЦИТЕ ОБЈАВИЈА СНИМКИ ОД „МАСАКРИРАНИ ЦИВИЛИ“ - ЗАБОРАВИЛЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНАТ СНИМКАТА НА КОЈА ЕДЕН ОД „УБИЕНИТЕ“ ГЛУМЦИ ЈА КРЕВА РАКАТА, А ДРУГ БУКВАЛНО СТАНУВА!

УКРАИНЦИТЕ ОБЈАВИЈА СНИМКИ ОД „МАСАКРИРАНИ ЦИВИЛИ“ – ЗАБОРАВИЛЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНАТ СНИМКАТА НА КОЈА ЕДЕН ОД „УБИЕНИТЕ“ ГЛУМЦИ ЈА КРЕВА РАКАТА, А ДРУГ БУКВАЛНО СТАНУВА!

Како изгледа информационата војна во Украина?! Како изгледа манипулирањето со вистината?! Во текот на вчерашниот ден најголем дел од главните светски „мејнстрим“ медиуми објавија видео-запис…

Види повеќе УКРАИНЦИТЕ ОБЈАВИЈА СНИМКИ ОД „МАСАКРИРАНИ ЦИВИЛИ“ – ЗАБОРАВИЛЕ ДА ЈА ПОГЛЕДНАТ СНИМКАТА НА КОЈА ЕДЕН ОД „УБИЕНИТЕ“ ГЛУМЦИ ЈА КРЕВА РАКАТА, А ДРУГ БУКВАЛНО СТАНУВА!
дезинформации на западните медиуми украина

РАЗОТКРИЕНИ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ НА ЗАПАДНИТЕ МЕДИУМИ ОКОЛУ СЛУЧУВАЊАТА ВО УКРАИНА – ДЕЗИНФОРМАЦИИ ОД ЕПСКИ РАЗМЕРИ!

Кога велевме дека сите заинтересирани набљудувачи треба да бидат и тоа како внимателни во однос на информациите од медиумските извори ширум Украина, постоеше добра причина…

Види повеќе РАЗОТКРИЕНИ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ НА ЗАПАДНИТЕ МЕДИУМИ ОКОЛУ СЛУЧУВАЊАТА ВО УКРАИНА – ДЕЗИНФОРМАЦИИ ОД ЕПСКИ РАЗМЕРИ!