legia na stranci

НОВИ ПЛАТЕНИЦИ СТИГНАА ВО КИЕВ

На руските социјални мрежи се појавија фотографии од нови платеници кои пристигнаа во Киев. „Нова група бразилски војници пристигна во украинската Легија на странци. Украинската…

Види повеќе НОВИ ПЛАТЕНИЦИ СТИГНАА ВО КИЕВ