ДАЛИ СЕГА ЌЕ ГО ЗАБРАНАТ?! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА ВЕЛИ ДЕКА ЕВТИН АНТИДЕПРЕСИВ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ЖИВОТИТЕ НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД KOBИД 19

ДАЛИ СЕГА ЌЕ ГО ЗАБРАНАТ?! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА ВЕЛИ ДЕКА ЕВТИН АНТИДЕПРЕСИВ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ЖИВОТИТЕ НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД KOBИД 19

Еден евтин антидепресив би можел да ја намали потребата од хоспитализација на високоризичните возрасни луѓе заразени со Кoвид 19, покажуваат резултатите од една студија од…

Види повеќе ДАЛИ СЕГА ЌЕ ГО ЗАБРАНАТ?! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА ВЕЛИ ДЕКА ЕВТИН АНТИДЕПРЕСИВ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ЖИВОТИТЕ НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД KOBИД 19