letno smetanje na vremeto

НОЌВА ПОЧНУВА ЛЕТНОТО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО, 2 ЧАСОТ ЌЕ СЕ СМЕТА КАКО 3

Со поместување на сказалките на часовникот за еден час понапред, ноќва почнува летното сметање на времето. Во два часот треба да се поместат сказалките на…

Види повеќе НОЌВА ПОЧНУВА ЛЕТНОТО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО, 2 ЧАСОТ ЌЕ СЕ СМЕТА КАКО 3
letno smetanje na vremeto

ВИКЕНДОВ ПОМЕСТЕТЕ ГО ЧАСОВНИКОТ – ПОЧНУВА ЛЕТНОТО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО

Од недела почнува летното сметање на времето. Ноќта меѓу сабота и недела стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час напред што значи дека наместо два…

Види повеќе ВИКЕНДОВ ПОМЕСТЕТЕ ГО ЧАСОВНИКОТ – ПОЧНУВА ЛЕТНОТО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО