litija za spas na srbija

ОГРОМЕН БРОЈ НА ЛУЃЕ НА ПРОТЕСТОТ ПРОТИВ ”ПАРАДАТА НА ГОРДОСТА” (ВИДЕО)

Денеска во Белград се одржа голема литија за спас на Србија и нејзиниот народ, насочена кон зачувување на семејството и традицијата и против најавената ЛГБТ…

Види повеќе ОГРОМЕН БРОЈ НА ЛУЃЕ НА ПРОТЕСТОТ ПРОТИВ ”ПАРАДАТА НА ГОРДОСТА” (ВИДЕО)