lukasenko

ЛУКАШЕНКО: СВЕТОТ ЌЕ БИДЕ ПОДЕЛЕН, СЛЕДНИОТ СУДИР ЌЕ БИДЕ МНОГУ БРЗО

Следниот судир во борбата за прераспределба на светот ќе биде во Централна Азија, чии симптоми веќе се појавија, смета претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко. „Американците…

Види повеќе ЛУКАШЕНКО: СВЕТОТ ЌЕ БИДЕ ПОДЕЛЕН, СЛЕДНИОТ СУДИР ЌЕ БИДЕ МНОГУ БРЗО
ЛУКАШЕНКО: ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е НЕЗАВИСЕН, СО НЕГО КОМАНДУВААТ БАЈДЕН И БОРИС ЏОНСОН, ВОЈНАТА НЕМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО СССР ОПСТАНЕШЕ

ЛУКАШЕНКО: ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е НЕЗАВИСЕН, СО НЕГО КОМАНДУВААТ БАЈДЕН И БОРИС ЏОНСОН, ВОЈНАТА НЕМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО СССР ОПСТАНЕШЕ

Лукашенко: Зеленски не е независен, со него командуваат Бајден и Борис Џонсон, војната немаше да се случи ако СССР опстанеше Белорускиот претседател Александар Лукашенко изјави денеска…

Види повеќе ЛУКАШЕНКО: ЗЕЛЕНСКИ НЕ Е НЕЗАВИСЕН, СО НЕГО КОМАНДУВААТ БАЈДЕН И БОРИС ЏОНСОН, ВОЈНАТА НЕМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО СССР ОПСТАНЕШЕ