(ФОТО) АКО ОВА НЕ Е НАЦИЗАМ... РОМКИ ВО ЛВОВ ВРЗАНИ ЗА СТОЛБОВИ СО ОБОЕНИ ЛИЦА

(ФОТО) АКО ОВА НЕ Е НАЦИЗАМ… РОМКИ ВО ЛВОВ ВРЗАНИ ЗА СТОЛБОВИ СО ОБОЕНИ ЛИЦА

Шокантни фотографии од Роми врзани за столбови од Лавов вирално се шират по социјалните мрежи. На фотографијата се гледаат неколку Ромки кои се врзани за…

Види повеќе (ФОТО) АКО ОВА НЕ Е НАЦИЗАМ… РОМКИ ВО ЛВОВ ВРЗАНИ ЗА СТОЛБОВИ СО ОБОЕНИ ЛИЦА