кој го чува македонското небо

ПРЕКУ ГРЦИЈА И ДАЛЕЧНАТА ШПАНИЈА СЕ БРАНИ НЕБОТО МАКЕДОНСКО Колку сме безбедни од воздушни напади?

Македонија располага со баталјон за набљудување на воздушниот простор, но евентуалната реакција на воздухопловите на сојузниците од НАТО ќе дојде откако од АРМ ќе го…

Види повеќе ПРЕКУ ГРЦИЈА И ДАЛЕЧНАТА ШПАНИЈА СЕ БРАНИ НЕБОТО МАКЕДОНСКО Колку сме безбедни од воздушни напади?