golem presvrt vo avstrija

ГОЛЕМ ПРЕСВРТ ВО АВСТРИЈА! НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ВОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИHAЦИJA, BИPУCOЛОГ ПОВИКУВА НА ИТЕН ПРЕКИН

Веднаш штом стапи на сила Законот за задолжителна вaкцинација во Австрија, познатиот австриски виролог, Норберт Новотни, изјави дека задолжителната вaкцинација повеќе не е потребна. Тој…

Види повеќе ГОЛЕМ ПРЕСВРТ ВО АВСТРИЈА! НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ВОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИHAЦИJA, BИPУCOЛОГ ПОВИКУВА НА ИТЕН ПРЕКИН
green passport

КРАЈ Е! АНГЛИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ МЕРКИ ПРОТИВ KOBИД, ИЗРАЕЛ ГИ УБЛАЖУВА, ЧЕШКА СЕ ОТКАЖУВА ОД ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА

Лондон – Повеќето законски ограничувања за спречување на ширење на кoронавирусот во Англија ќе бидат укинати следната недела, изјави во средата британскиот премиер Борис Џонсон…

Види повеќе КРАЈ Е! АНГЛИЈА ГИ УКИНУВА СИТЕ МЕРКИ ПРОТИВ KOBИД, ИЗРАЕЛ ГИ УБЛАЖУВА, ЧЕШКА СЕ ОТКАЖУВА ОД ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНАЦИЈА
nus pojavi od vakcinata

НОВА НУС ПОЈАВА ОД BAKЦИHATA – ВОСПАЛУВАЊЕ НА ‘РБЕТОТ

Европската агенција за лекови сака да стави предупредувачки налепници на вaкцините за кoвид 19 направени од АстрaЗeнека и Џoнсон и Џoнсон, наведувајќи дека постои „разумна…

Види повеќе НОВА НУС ПОЈАВА ОД BAKЦИHATA – ВОСПАЛУВАЊЕ НА ‘РБЕТОТ
portugalija protesti

ПОРТУГАЛИЈА: ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ ВО ЛИСАБОН – ПРОТИВ ЗАДОЛЖИТЕЛНИОТ KOBИД ПАСОШ

Португалија: Неколку илјади луѓе излегоа на улиците на главниот град на Португалија во саботата (8-ми јануари) во Лисабон, изразувајќи го своето противење на воведувањето задолжителен…

Види повеќе ПОРТУГАЛИЈА: ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ ВО ЛИСАБОН – ПРОТИВ ЗАДОЛЖИТЕЛНИОТ KOBИД ПАСОШ