„СИТЕ КОИ ЌЕ ЗАТВОРАТ РУСКИ АМБАСАДИ ЌЕ ВИДАТ КАТАНЕЦ И НА НИВНИТЕ,“ ЗАХАРОВА ГИ ПРЕДУПРЕДИ СИТЕ ЗЕМЈИ КОИ ПРОТЕРУВААТ РУСКИ ДИПЛОМАТИ

„СИТЕ КОИ ЌЕ ЗАТВОРАТ РУСКИ АМБАСАДИ ЌЕ ВИДАТ КАТАНЕЦ И НА НИВНИТЕ,“ ЗАХАРОВА ГИ ПРЕДУПРЕДИ СИТЕ ЗЕМЈИ КОИ ПРОТЕРУВААТ РУСКИ ДИПЛОМАТИ

„Земјите кои протераа руски дипломати нема да ги затворат руските амбасади, бидејќи во спротивно ќе видат катанец на нивните амбасади,“ изјави портпаролката на руското Министерство…

Види повеќе „СИТЕ КОИ ЌЕ ЗАТВОРАТ РУСКИ АМБАСАДИ ЌЕ ВИДАТ КАТАНЕЦ И НА НИВНИТЕ,“ ЗАХАРОВА ГИ ПРЕДУПРЕДИ СИТЕ ЗЕМЈИ КОИ ПРОТЕРУВААТ РУСКИ ДИПЛОМАТИ
marija zaharova

ЗАХАРОВА: АМЕРИКА ВЕЌЕ ГО ПОЧУСТВУВА БУМЕРАНГОТ НА СОПСТВЕНИТЕ САНКЦИИ

Западот не разбира дека антируските санкции негативно ќе се одразат на економиите на другите земји кои се свесни за нивната деструктивност и нелегитимност, изјави портпаролката…

Види повеќе ЗАХАРОВА: АМЕРИКА ВЕЌЕ ГО ПОЧУСТВУВА БУМЕРАНГОТ НА СОПСТВЕНИТЕ САНКЦИИ