МАРИЈАНА НАУМОВА БРУТАЛНО МУ ОДГОВОРИ НА ШВАРЦЕНЕГЕР ОКОЛУ УКРАИНА: „ОТВОРИ ГИ ОЧИТЕ!“ (ВИДЕО)

МАРИЈАНА НАУМОВА БРУТАЛНО МУ ОДГОВОРИ НА ШВАРЦЕНЕГЕР ОКОЛУ УКРАИНА: „ОТВОРИ ГИ ОЧИТЕ!“ (ВИДЕО)

Многумина спортисти, сегашни и поранешни, ја коментираа војната во Украина. Поранешниот бодибилдер и гувернер на Калифорнија, Арнолд Шварценегер, пред неколку дена, преку социјалните мрежи, испрати…

Види повеќе МАРИЈАНА НАУМОВА БРУТАЛНО МУ ОДГОВОРИ НА ШВАРЦЕНЕГЕР ОКОЛУ УКРАИНА: „ОТВОРИ ГИ ОЧИТЕ!“ (ВИДЕО)