mark of the beast

“ЖИГОТ НА ЅВЕРОТ” И ЗА ДЕЦА – БИЛ ГЕЈТС САКА ДА ИМПЛЕМЕНТИРА ПЕЧАТ СО НЕВИДЛИВО МАСТИЛО И ЗА НАЈМАЛИТЕ

Само неколку месеци пред јавното откривање на корона вирусот во Вухан, научниците од Технолошкиот институт во Масачусетс (МИТ) објавија дека е завршена технологијата за „тетовирање…

Види повеќе “ЖИГОТ НА ЅВЕРОТ” И ЗА ДЕЦА – БИЛ ГЕЈТС САКА ДА ИМПЛЕМЕНТИРА ПЕЧАТ СО НЕВИДЛИВО МАСТИЛО И ЗА НАЈМАЛИТЕ