АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ: ВОНЗЕМЈАНИ БИ МОЖЕЛЕ ДА НÈ КОНТАКТИРААТ

АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ: ВОНЗЕМЈАНИ БИ МОЖЕЛЕ ДА НÈ КОНТАКТИРААТ

Американската агенција за национална безбедност го објави документот „Комуникација со вонземска интелигенција“ во кој предупредуваат дека вонземјаните можат да дојдат во контакт со луѓето преку…

Види повеќе АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ: ВОНЗЕМЈАНИ БИ МОЖЕЛЕ ДА НÈ КОНТАКТИРААТ