деца србија училиште маски

ДЕЦАТА ВО СРБИЈА ПОВЕЌЕ НЕ МОРААТ ДА НОСАТ МACКИ НА УЧИЛИШТЕ – ДАЛИ ЌЕ РЕАГИРА МАКЕДОНСКАТА ИНИЦИЈАТИВА „СТОП ЗА НОСЕЊЕТО МАСКИ ВО УЧИЛИШТАТА“?!

Носењето маcки во училиштата од следната недела нема да биде задолжително, туку само препорака. Ова се наведува во дописот што основните и средните училишта го…

Види повеќе ДЕЦАТА ВО СРБИЈА ПОВЕЌЕ НЕ МОРААТ ДА НОСАТ МACКИ НА УЧИЛИШТЕ – ДАЛИ ЌЕ РЕАГИРА МАКЕДОНСКАТА ИНИЦИЈАТИВА „СТОП ЗА НОСЕЊЕТО МАСКИ ВО УЧИЛИШТАТА“?!