amerikanski federalen sudija

АМЕРИКАНСКИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ЈА ПРОГЛАСИ НАРЕДБАТА НА ЦДЦ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКИ ЗА НЕЗАКОНСКА

Американски судија во Флорида во понеделникот рече дека обврската за носење маски во јавниот превоз е незаконска, што ги направи сите претходни мерки од овој…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ЈА ПРОГЛАСИ НАРЕДБАТА НА ЦДЦ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКИ ЗА НЕЗАКОНСКА
ОД УТРЕ ОСНОВЦИТЕ БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ, БЕЗ СЕРТИФИКАТ НА ОТВОРЕНО! СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ОСТАНАТИТЕ ДЕЈНОСТИ И НАТАМУ ЖРТВИ НА ЛУДИЛОТО НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ВЛАСТИ

ОД УТРЕ ОСНОВЦИТЕ БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ, БЕЗ СЕРТИФИКАТ НА ОТВОРЕНО! СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ОСТАНАТИТЕ ДЕЈНОСТИ И НАТАМУ ЖРТВИ НА ЛУДИЛОТО НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ВЛАСТИ

Владата денеска ја прифати препораката на Комисијата за заразни болести, дадена пред речиси две недели. Тоа значи дека почнувајќи од утре, учениците во основните училишта…

Види повеќе ОД УТРЕ ОСНОВЦИТЕ БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ, БЕЗ СЕРТИФИКАТ НА ОТВОРЕНО! СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ОСТАНАТИТЕ ДЕЈНОСТИ И НАТАМУ ЖРТВИ НА ЛУДИЛОТО НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ВЛАСТИ
И СРЕДНОШКОЛЦИТЕ НАСКОРО БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ!

И СРЕДНОШКОЛЦИТЕ НАСКОРО БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ!

Комисијата за заразни болести вчера предложи учениците од основните училишта да бидат ослободени од задолжителното носење заштитни маски. Обврската за носење маска во училиштата останува…

Види повеќе И СРЕДНОШКОЛЦИТЕ НАСКОРО БЕЗ МАСКИ ВО УЧИЛИШТЕ!