soncogledovo maslo

ПОГЛЕДНЕТЕ! ВО ГЕРМАНСКИТЕ МАРКЕТИ ПОВЕЌЕ НЕМА СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО (ВИДЕО)

Германските супермаркети се соочуваат со недостиг поради конфликтот во Украина и инфлација поради корoна хистеријата во која лидерите на таа земја се вовлекоа себеси и…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ! ВО ГЕРМАНСКИТЕ МАРКЕТИ ПОВЕЌЕ НЕМА СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО (ВИДЕО)
cena na zejtin makedonija

ОВА Е СЕРИОЗНО! НА ЕВРОПА И СЕ ЗАКАНУВА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ НАМИРНИЦИ

Европа сега се соочува со недостиг на сончогледово масло, бидејќи извозот од Украина е запрен, а расположливите залихи ќе траат меѓу 4 и 6 недели,…

Види повеќе ОВА Е СЕРИОЗНО! НА ЕВРОПА И СЕ ЗАКАНУВА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ НАМИРНИЦИ