masovna histerija

ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ СТРАВ И ШИРЕЊЕ ПАНИКА НА 1000 НАЧИНИ – ПОЧНА СОЗДАВАЊЕ НОВА МАСОВНА ХИСТЕРИЈА

Генерации на човештвото растеа со децении слушајќи (плашејќи) како на луѓето им се заканува исчезнување поради можна нуклеарна војна. Заклучокот што произлегува од ова е…

Види повеќе ПРЕДИЗВИКУВАЊЕ СТРАВ И ШИРЕЊЕ ПАНИКА НА 1000 НАЧИНИ – ПОЧНА СОЗДАВАЊЕ НОВА МАСОВНА ХИСТЕРИЈА