kolorado zadolzitelna vakcinacija

ВО КОЛОРАДО Е УКИНАТА ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИНА ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ

Одборот за здравство во Колорадо одлучи да ги прекине задолжителните вакцини против Ковид-19 за здравствените работници во Колорадо. Од четврток (14 јули), здравствените работници во…

Види повеќе ВО КОЛОРАДО Е УКИНАТА ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИНА ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ