МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО

МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО

Снабдувањето на Украина со оружје ја зголемува веројатноста за конфликт меѓу Русија и НАТО, кој може да прерасне во нуклеарна војна, предупреди денеска рускиот заменик-претседател…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО
МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“

Еден од најблиските сојузници на Путин, поранешниот руски претседател и премиер и актуелен потпретседател на рускиот Безбедносен совет, Дмитриј Медведев, и се закани на Европа…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ И ПОРАЧА НА ЕВРОПА: „НЕМА ДА ИЗДРЖИТЕ НИТУ ЕДНА НЕДЕЛА!“
ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ - МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ

ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ – МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ

Да се ​​запрашаме: „дали некој од овие сопственици на големи бизниси може да има најмало влијание врз лидерската позиција на земјата? Јас ви велам отворено:…

Види повеќе ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ – МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ